Butiklista

Utbudet av gungstolar på nätet är relativt bra, tyvärr är det inte lika vanligt med gungstolar för utomhus till t.ex. trädgården. Det finns dock ganska många gungstolar att välja mellan och är det tänkt att använda gungstolen utomhus under tak så fungerar inomhusmodeller minst lika bra.

Vi har valt ut ett par butiker online som säljer gungstolar, allt från enkla gungstolar till fåtöljer som går att gunga. Det finns gott om gungstolar avsedda för amning, men det är oftast ganska bra om man redan har en bärsjal eller liknande för att avlasta armarna.

Trendrum har ett väldigt bra utbud av gungstolar, både för inomhus och utomhus.

Besök Trendrum

Kila Möbler har det bästa utbudet när det kommer till gungstolar för utomhus, säljer även för inomhus.

Besök Kila Möbler

ConfidentLiving har en hel del high-end gungstolar, även designmöbler från kända designers.

Besök ConfidentLiving

Köpa gungstol online är både billigare och smidigare

IKEA bland annat har någon typ av gungstol, men vill du åt det större sortimentet så är det online du ska leta. Fysiska butiker kan inte hålla samma låga priser som butikerna på nätet och det gäller även sortimentet. Sortimentet på nätet är betydligt större då de slipper lagerföra alla produkter, de flesta näthandlare idag skickar från dropshipping företag.

Letar du efter gungstol för amning så fungerar de flesta gungstolar, rekommendationen är att använda bärsjal samtidigt för att avlasta armarna under långa sittstunder. Det är också betydligt mysigare och både förälder samt barn kan koppla av helt under gungandet.

För äldre finns det även gott om gungstolar och det finns flera fåtöljer att välja mellan, är du osäker så kontakta säljaren och fråga hur pass bra just den modellen skulle fungera.

Alla drar nytta av gungstolens positiva fördelar och innan du beställer så kan det vara en bra idé att komma över måtten och fundera kring placeringen i hemmet. Du vill kunna ha det extra lilla utrymmet så du kan gunga fritt utan att behöva vara rädd för att välta ner något. Så en extra koll på utrymmet är en god idé.